Services

In onze salon bieden wij onder andere de volgende services:

Knippen / Scheren
Kleuren
Föhnen
Wassen
Relaxen
Tangen
Curly
Watergolven
Permanenten
Vitamine behandeling
Bruidskapsels

Als u vragen heeft over bepaalde mogelijkheden kunt u altijd even contact opnemen – bij voorkeur via het contactformulier. Wij zullen u zo spoedig en goed mogelijk te woord staan.

Workshops

Eens in de zoveel tijd organiseren wij workshops in onze salon om u te informeren over de verzorging van uw haar en u een aantal gouden tips mee te geven. Meer informatie over onze workshops vindt u hier.

Afspraken & Annuleringen

Wij werken uitsluitend op afspraak

Om u en anderen zo goed mogelijk te kunnen helpen wordt het erg op prijs gesteld als u op tijd komt voor uw afspraak. Indien u voortijdig verneemt dat u door omstandigheden niet op tijd in de salon kan zijn wordt u vriendelijk verzocht ons zo spoedig mogelijk telefonisch in te lichten. Afhankelijk van hoe laat u bent en hoe druk wij het hebben zullen wij u laten weten of u alsnog kan komen of dat u een nieuwe afspraak moet maken. Mocht het zo zijn dat u meer dan 15 minuten te laat bent voor uw afspraak zonder ons daar van te voren over te hebben ingelicht, dan komt deze te vervallen en dient u een nieuwe afspraak te maken.

Als u uw afspraak wilt annuleren of wijzigen dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch aan ons door te geven. Indien u dit niet doet wordt de behandeling waarvoor u een afspraak had gedeeltelijk in rekening gebracht.

Ook maken wij u er op attent dat wij het recht hebben om service te weigeren aan personen die consequent te laat komen, meer dan twee keer niet zijn komen opdagen, of met regelmaat hun afspraak afzeggen.